Resonuksen uusi vuosi

Joulun tunnelmasta pääsimme kuorona nauttimaan kun esiinnyimme kahden palvelutalon pihalla Turussa. Lauloimme turvavälein muutaman joululaulun lyhdyin ja jouluvaloin somistautuneina ja näin saimme joulumieltä itsellemme ja toivottavasti myös palvelutalojen asukkaille. <3

Joulukuussa pääsimme mukaan myös Turun Siskot ja Simot -yhteisön järjestämään joulukorttikampanjaan ikäihmisille. Yhteisön järjestämä tempauksen ansiosta kirjoitettiin yli 8000 joulukorttia ikäihmisten iloksi! Kiitokseksi postikortin lähettäjille tehtiin Soiva joulukortti, jossa lauloimme pienellä Resonus-porukalla Turun linnan kirkossa joululauluja. Pääset katsomaan Soivan joulukortin täältä. Kampanjassa mukana myös Turun kaupunginkirjasto, Turun museokeskus, Turun lähimmäispalveluyhdistys ry ja Liikkuva resurssikeskus. Kiitos Turun Siskot ja Simot, oli ilo olla mukana!

Vuosi käynnistyy Resonuksessa toistaiseksi odottavissa fiiliksissä. Kevätkonserttia on alustavasti kaavailtu huhtikuulle, mutta seuraamme tilannetta. Toivottavasti pääsemme pian yhteisen lauluharrastuksemme pariin!
Jos haluat liittyä mukavaan porukkaamme, lähetä sähköpostia osoitteeseen naiskuororesonus@gmail.com ja tule koelauluun.

Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan kuorolaulun merkeissä. Valoisaa talven jatkoa!

Kuva muutaman vuoden takaa Aurajoella raikaa -kuorojen ravintolakierrokselta.
Kuva muutaman vuoden takaa Aurajoella raikaa -kuorojen ravintolakierrokselta.